Zus van Anna Gimbrere heeft Hele Diepe Inhammen in haar Haar

Hieronder zie je een foto van de zus van Anna Gimbrere. Mooie BN’ers heeft haar geblurd, omdat zij natuurlijk niet bekend is. Toch woont zij met Anna samen en Anna niet met haar vriend Herman van der Zand. Maar zo heeft haar zus hele diepe inhammen in haar haar. Een beetje maakt niks uit, maar zij heeft net zoveel diepe inhammen dat het ook bij een halve kale man voorkomt. Als je de foto bekijkt en andere foto’s van haar, is ze zo vrouwelijk als maar kan. Hoe ze dan aan die hele diepe inhammen komt met nesthaar op de kale plekken is niet duidelijk. Het kan zijn dat ze ergens aan lijdt, net zoals Katarina Justic die bv helemaal kaal werd op een gegeven moment. Dat zal bij de zus niet echt het geval zijn. Medisch is er waarschijnlijk niks aan de hand. Ze is gewoon geboren met een hoge haargrens. Dus dieper zal het niet worden en heeft ze waarschijnlijk van geboorte af aan of vanaf haar pubertijd al. Toch is er wat aan te doen. Ze kunnen achter bij haar hoofd een stukje haar kaalscheren en de wortels laten implanteren op de kale plekken (haartransplantatie). Dat zou ze misschien wel willen wat veel bekende mannen doen. Maar bekende mannen hebben veel geld. Zij verdient gewoon normaal. En kost al gauw 2000 euro voor 1 sessie. Als zij bv 3 sessies nodig moet hebben om het echt goed te vullen, dan zit ze al gauw op 6000 euro. Maar dan krijgt ze er wel wat voor terug. Hieronder zie je haar geblurd hoe ze hele diepe inhammen heeft. Uit voorzorg zegt deze site niet hoe ze heet en laat ook niet haar gezicht zien. Het is al erg genoeg voor haar.