Vrouwen doen Waarschijnlijk Niet mee met For One Night Only

2 Jaar geleden was For One Night Only op tv bij Net 5 waar bekende mannen uit de kleren gingen voor het goede doel om aandacht te vragen voor prostaat en teelbalkanker. Ondanks dat er allemaal mannen meededen, geproduceerd door Linda de Mol toen, deden ze net alsof ze allemaal naakt op tv kwamen. Maar uiteindelijk kwamen de 10 bekende mannen totaal niet naakt op tv. Alleen het publiek zag het. Je werd toen als kijker, voor vrouwen dan, behoorlijk in het ooitje genomen. Linda de Mol deed net alsof iedereen naakt ging, wat niet zo was. Nu komt op donderdag 11 november een tweede editie van For One Night Only. Bekend is dat Simon Keizer meedoet en ook Johnny Kraaijkamp. Ze doen nu net alsof er ook bekende vrouwen meedoen. Maar ten eerste vragen nu weer aandacht voor prostaat en teelbalkanker, wat vrouwen niet hebben. Ten tweede krijg je toch niks te zien als vrouwen mee zouden doen. Dus mensen die nu lezen dat For One Night Only terug komt, hoeven er niet op te verheugen om bekende mannen naakt te zien. Want net als de vorige editie zal er waarschijnlijk niks te zien zijn. Je kan dan beter op hun instagram kijken. Daar staan waarschijnlijk foto’s die nog veel verder gaan. Je wordt gewoon in het ooitje genomen dat ze naakt gaan, maar waarschijnlijk totaal niks in beeld wordt gebracht. Dat mensen dat weten als ze die aflevering zien.