Graag meer Bedekt Naakt door andere BN’ers

Ondanks dat BN’er ontzettend hun best doen om sexy foto’s te maken, is er toch een gat in die foto’s. Er worden ook vaak bedekte naaktfoto’s gemaakt. Al zijn dat meestal Linda de Munck, Abbey Hoes, Geraldine Kemper, Miljuschka Witzenhausen en Victoria Koblenko. Dat zij het meestal doen maakt niks uit. Maar voor de bezoekers is het ook leuk als andere BN’ers het doen. Je ziet immers toch geen intieme delen omdat het afgedekt is. Je moet het als BN’er natuurlijk niet doen als je het niet durft of niet verantwoord is. Maar als je denkt waarom niet, probeer het dan ook eens te doen. Want als bezoekers (zowel hier als op instagrams) alleen maar bikini en lingeriefoto’s zien, is afwisseling ver te zoeken. Mocht een BN’er immers een bedekte naaktfoto maken, dan komt zij ook in de categorie Leffoto’s te staan met meer publiciteit. En als zo’n foto gestuurd als Foto Donatie naar deze site via Anoniem Tippen, dan word je zelfs verkozen tot De Liefste BN’er voor ongeveer een maand met heel veel publiciteit. Naast dat scoort het ook goed op je eigen instagram, wat weer de media haalt. Je gaat er alleen maar op voor uit. Maar nogmaals, alleen doen als je er geen moeite mee hebt of een keer wilt proberen. Niet doen als je het niet durft of niet verantwoord is in jouw situatie.