Bewijs dat BN’ers vaak Dingen bij Elkaar Liegen

Heel vaak hoor je bekende vrouwen op tv zeggen dat ze one night stands hebben, open relaties hebben, naar de sauna gaan enz. Alleen maar zeggen om op te vallen, terwijl er waarschijnlijk niks van waar is. Deze site kwam er al achter dat heel veel bekende vrouwen zeggen regelmatig naar de sauna te gaan. Blijkt volgens wellnessresorts door ze te hebben gemaild, dat er nog NOOIT 1 bekende vrouw ernaar toe is geweest. Dus geen badkledingdagen. Dus zeggen dat ze iets doen, terwijl nooit 1 bekende vrouw het ooit heeft gedaan. Dit zeggen ze allemaal om op te vallen. Vandaag ook weer een ander bewijs. Heel vaak hoor je B-sterren zeggen dat heel veel mensen geinteresseerd zijn in de BN’er zijn. Zelf heeft deze site het zo vaak gezien achter de schermen. Niemand kijkt naar ze om. Ze doen er alles aan om aandacht te krijgen. Het tegenovergestelde. Vandaag kwam ook nog het bewijs dat Dennis Schouten van Roddelpraat beweert dat heel veel vrouwen geinteresseerd in hem zijn en met hem naar bed willen. Kwam er vandaag een filmpje online bij Roddelpraat waarbij Jan Roos aan vrouwen vroeg of voor een leuk petje met Dennis Schouten wouden zoenen. Blijkt dat eigenlijk geen enkele vrouw dat wil. We hebben het dan over jongeren die ook nog half aangeschoten zijn en eigenlijk sneller zoiets zouden moeten doen, dan wanneer ze nuchter zijn. Als ze dan al geen eens in die hoedanigheid willen zoenen met Dennis Schouten, laat staan het bed in duiken. Hoe komt Dennis Schoutn er dan bij dat vrouwen met hem naar bed willen. Allemaal grootspraak. Maar dat betekent wel dat een BN’er flink gelogen heeft om op te vallen. En dat doen bekende vrouwen natuurlijk ook. Soms heftige dingen zeggen om op te vallen, terwijl het niet waar is.