BN’ers kunnen De Liefste BN’er worden door Foto Donatie

Sinds een paar weken heb je het nieuwe onderdeel De Liefste BN’er, wat in het menu te vinden is. Daar wordt eens in de zoveel tijd een BN’er verkozen tot De Liefste BN’er op dat moment. Daardoor krijgen ze op die pagina uitgebreide aandacht wekenlang met zo meer publiciteit. Mooie BN’ers heeft gemerkt dat er een aantal BN’ers bezig zijn met meer foto’s aan het maken, sinds de komst van dat onderdeel. Maar ze doen het natuurlijk ook voor zichzelf door sexy foto’s te publiceren op instagram. Hoe meer sexy foto’s ze publiceren, des te meer maken BN’ers kans om De Liefste BN’er te worden. Maar mocht een BN’er per direct De Liefste BN’er worden, dan kan dat dmv Foto Donatie. Als een BN’er een sexy foto stuurt naar Mooie BN’ers via Anoniem Tippen in het menu, wat niet op hun instagram staat, kunnen ze per direct De Liefste BN’er worden. Dus ze doen heel moeilijk door veel foto’s te uploaden. Maar als ze een exclusieve foto naar deze site sturen (geen publicatie van die foto), dan worden ze per direct verkozen. Waarom BN’ers zo moeilijk doen is niet duidelijk. Foto Donaties is overigens bedoeld voor de site eigenaar en niet voor publicatie. Dus stel dat het een foto zou zijn waar ze naakt op staat (niet dat dat gebeurd), maar stel dat. Dan lopen ze minder risico, dan wanneer ze een foto publiceren met hun handen voor hun borsten. Dus wil je als BN’er METEEN De Liefste BN’er worden, dan kan heel makkelijk door een exclusieve foto te sturen naar deze site.