Maan heeft waarschijnlijk een Slipjesverbod ingesteld

Niet letterlijk. Maar bij Rooijakkers over de Vloer laat Tony Junior een schilderij zien met daarin het slipje van haar ex Maan. Grappig zou je denken. Voor Maan blijkbaar niet. In een shownieuwsoverzicht op de Telegraaf zegt Jan Uriot dat ze beelden wouden hebben van die uitzending van RTL. Maar RTL heeft gezegd dat ze dat niet mogen doen. Normaal wel bij andere beelden. Maar niet bij deze beelden. Aan RTL zou het niet hebben gelegen. Die hebben het gewoon uitgezonden bij RTL Boulevard. Dus waarschijnlijk moet er iemand zijn geweest die een verbod heeft gelegd op die beelden. En dat is natuurlijk Maan of haar management. Waarschijnlijk heeft haar management contact opgenomen dat de beelden waarschijnlijk niet verspreid mag worden. Maar het management doen dat misschien weer omdat Maan het niet leuk vindt. Een soort slipjesverbod. Hoe het zit blijft onduidelijk en onbelangrijk. Maar feit is wel dat iemand (Maan of het management) aan heeft gegeven liever de beelden niet te verspreiden. Juridisch mogen ze het uitzenden. Niet met toestemming van Maan, maar van Tony Junior. Maan heeft tenslotte het slipje gegeven aan Tony. Dus Tony mag dan bepalen wie het precies te zien krijgt. Niet Maan.