Poll: Wat vind jij van Yvonne Coldeweijer nu ze Andre Hazes beticht van Cocainegebruik

Yvonne Coldeweijer heeft ongeveer sinds een half jaar een eigen showbizzwatch kanaal, waarbij ze shownieuws behandeld. Maar dan in de vorm van BN’ers echt beledigen tot op het bot, waar waarschijnlijk niks van waar is. En BN’ers betichten van iets, wat ze niet gedaan hebben. Om vervolgens over 1 onderwerp dan een half uur te praten. Ze brengt geen nieuws, net zoals hier, met feiten of dat het ergens vermeld staat. Nee, ze brengt het met zogenaamde bronnen waarvan totaal niet zeker is of het waar is. Eerst was ze geobsedeerd door Anna Nooshin. Die zou volgens haar instagramvolgers hebben gekocht. Vervolgens had ze het 3 afleveringen over, waarbij Yvonne in totaal een anderhalf uur over haar heeft gepraat. Zelfs bij een waarschuwing van de zus van Anna Nooshin, bleef ze doorgaan. Nu is ze al 4 afleveringen bezig met Andre Hazes en Sarah van Soelen. Eerst door over het drugsgebruik van Sarah van Soelen te hebben. En nu zou Andre Hazes volgens haar aan de coke zitten, zonder enig bewijs waar ze in totaal al 2 uur in totaal op haar youtube loopt te praten. Het lijkt alsof ze een showbizzkanaal heeft om bepaalde personen neer te halen en in een slecht daglicht te zetten. Het beste is dat Andre Hazes, nu hij beticht wordt van cokegebruik, gewoon Yvonne te dagvaarden wegens smaad/laster. Dan ben je meteen klaar en gaat ze niet zoveel roddels lopen verspreiden bij andere personen. Het mag gewoon (persvrijheid). Maar kom met bewijs of dat het ergens op internet wordt beweerd. En zo moeilijk is dat niet, aangezien deze site nooit problemen heeft gehad. Zij heeft in een half jaar tijd al gedonder met 3 personen (anna, sarah en andre). En dit noemen ze dan Juice filmpjes. Nou lekker. Het zijn gewoon smaad/laster filmpjes door iemand te beschuldigen van heftige dingen zonder bewijs en continue over die personen te hebben ipv maar 1 artikel zoals hier. Daarom de poll hieronder wat jij vindt dat Yvonne, Andre beticht van cokegebruik.

Wat vind jij van Yvonne Coldeweijer nu ze Andre Hazes beticht van Cocainegebruik?

View Results

Laden ... Laden ...