Dionne Stax neemt het op voor Zogenaamde Vreemdgaande Vrouwen

Dionne Stax was gisteren te zien bij DNA Onbekend. Een zoon zou weten wie zijn vader was. Zijn vader was altijd vaak van huis. En zijn moeder ging dan meestal vreemd, waar hij uit voort is gekomen. Zo sprak Dionne ook met de stiefoom, de broer van zijn stiefvader die altijd onderweg was op zee, omtrent de biologische moeder van hem. Zo zei hij tegen Dionne Stax dat als de man van huis is, vrouwen niet te temmen zijn en vreemdgaan. Dionne voelde zich aangesproken. Meer ook omdat zij natuurlijk wat Humberto Tan heeft gehad en niet wist dat Humberto waarschijnlijk vreemd ging. Zij was toen eigenlijk een minnares. Tenminste dat hebben de bladen altijd gezegd. Maar om die reden voelde Dionne zich door die man zich een beetje aangevallen, dat vrouwen vreemdgaan als de man van huis is. Dionne zei toen dat dat vreemdgaan wel meevalt bij vrouwen. Ze nam het beetje voor vrouwen op, alsof het vreemdgangers zijn. En natuurlijk beetje voor zichzelf.