Test of BN’ers nog Topless/Naakt durven?

In de voorgaande berichten heb je kunnen lezen dat BN’ers niet meer compleet naakt zijn geweest sinds 2013 toen de Playboy er mee op hield om BN’ers te vragen. Sinds die tijd kom je nog maar nauwelijks topless foto’s tegen en naakt al helemaal niet. Dit werd verergerd toen het Job Gosschalk schandaal aan het ligt kwam. Toen werd er al helemaal nauwelijks naakt meer in films toegepast. Een oude traditie waarbij BN’ers in de jaren 90 tot 2010 met gemak 6 keer per jaar naakt gingen, is nu verleden tijd. In een poll had deze site ook uitgetest wat fictief een burger uit zou willen geven of een naaktfoto van een BN’er te mogen krijgen zonder publicatie. En wat zou een BN’er daarvoor willen hebben. Toen bleek dat burgers 25 euro tot maximaal 100 euro uit willen geven. En BN’ers voor minimaal 500 euro dat zouden willen doen. Daarom is het natuurlijk onmogelijk voor bladen om iemand naakt erin te krijgen, als het erom gaat dat het overal gepubliceerd wordt ipv dat 1 persoon het maar ziet. Maar deze site gaat daarom nu testen of het wel klopt wat in de poll staat. Mocht een BN’er een foto sturen, waarbij ze zichtbaar topless op staat of met de kont naar de camera gericht, dan krijgt die BN’er 50 euro. En compleet zichtbaar naakt 100 euro. De prijzen wat burgers uit zouden willen geven. De prijs is misschien wat lager. Maar weet dat ze ook gratis publiciteit altijd hebben gekregen. Dat moet je ook meerekenen. Het klinkt bizar dit. Maar toch een goede test hoever BN’ers gaan om een oude traditie in stand te laten. BN’ers kunnen zo’n foto sturen via Anoniem Tippen in het menu. Je blijft anoniem en de foto zal NOOIT gepubliceerd worden. De BN’er krijgt het geld uitgekeerd in een bol.com code wat verstuurd zal worden via haar instagram. De foto moet VERPLICHT PRIVE zijn gemaakt, met 2 vingers in de lucht als bewijs dat het speciaal voor deze site is gemaakt. Het is misschien bizar dit. Maar toch moet er getest worden of de oude traditie in stand blijft of dat BN’ers preutser zijn geworden ten opzichte van de jaren 90. Linda de Munck is helaas uitgesloten, omdat ze al vaker topless is geweest. Dus ben jij een BN’er en wil je deze site uitdagen, doe je best. Mocht er geen nieuws meer worden vermeld omtrent het opgestuurd krijgen van een foto, dan weet je zeker dat de traditie van vroeger definitief voorbij is. Daarom ook deze test of BN’ers het ook doen voor 1 persoon zonder publicatie, voor een persoon die altijd gratis promotie voor BN’ers heeft gemaakt.