Deze Site wordt waarschijnlijk door meer Vrouwen Bezocht dan men Denkt

Bij het oprichten van Mooie BN’ers en voorgaande namen van de site, was het de bedoeling dat het een mannensite zou worden met sexy foto’s van BN’ers. Met als doel een mooi overzicht van alle sexy foto’s die door BN’ers worden gepubliceerd. Ook ging deze site alle bekende vrouwen en veel bekende mannen mailen als tip omtrent het bestaan van deze site. En om ze op de hoogte te brengen dat het hier ook gepubliceerd wordt wat zij publiceren. Blijkbaar waren er toen al heel veel BN’ers die deze site bezoeken. Want van de 130 mailtjes die deze site naar 130 verschillende bekende vrouwen had gestuurd, bezoeken ongeveer 30 vrouwen ervan deze site. Zelf 1 op de 5 vrouwen werden vaste bezoeksters tot waarschijnlijk de dag van vandaag. Dus dat is leuk als veel bekende vrouwen deze site bezoeken. Maar uit een poll van laatst bleek dat 20 procent van alle bezoekers hier een vrouw is de rest man. Dat klopt ook wel omdat het in eerste instantie voor mannen bedoeld is (ook voor vrouwen). Maar dat percentage ligt waarscijnlijk veel hoger. In plaats van 20 procent is misschien wel 40 tot 50 procent vrouw. Dus misschien voor de helft van de bezoekers hier is vrouw. Hoe kan dat? Deze site weet dat niet zeker. Maar je hebt namelijk 2 soorten bezoekers op het internet: Actieve bezoekers en Passieve bezoekers. Actieve bezoekers zijn meestal man en gaan sneller reageren op comments, polls en zijn actiever met reageren. Eigenlijk net als in cafe’s. Dan doen meestal meer mannen dan vrouwen. Passieve bezoekers zijn meestal meer vrouwen. Die bezoeken een site, laten zelden een reactie achter en reageren alleen op polls en voor de rest niet. Ze zullen ook niet snel een mail sturen naar een bedrijf, wat mannen wel doen. Passieve mensen zijn wat terughoudender. Op Dumpert heb je veel actieve bezoekers. Mannen meestal die vaak reageren op comments enz. Maar hier wordt eigenlijk zelden op een nieuwsbericht gereageerd en nauwelijks contact opgenomen met deze site. Wel gaan ze volop op polls stemmen en quizzen doen. Maar actief typen ho maar. Dus deze site heeft echt passieve bezoekers. Want als een sexy foto op een instagram van een BN’er staat, wordt er massaal gereageerd door mannen. Maar hier niet tot nauwelijks. Als deze site echt door echte mannen werden bezocht, dan werden er continue reacties achtergelaten met mooie foto, lekker wijf enz. Totaal niet. Echte passieve bezoekers heeft Mooie BN’ers. Foto’s bekijken, polltje in vullen, quizje spelen en dat is het. Geen reacties achterlaten en nauwelijks contact opnemen met deze site. En aangezien passieve bezoekers meestal vrouwen zijn, gaat deze site er van uit dat niet 20 procent hier vrouw is, maar misschien wel 50 procent. Misschien zelfs wel meer vrouwen dan mannen. Wie zou het zeggen. Door het bijkomen van shownieuws trekt dat ook meer vrouwelijke bezoekers ipv mannelijke bezoekers. Door het shownieuws (meestal meer geinteresseerd door vrouwen) is het precentage vrouwen misschien omhoog gegaan. Hoe het komt dat misschien de helft door vrouwen bezocht wordt, terwijl halfblote vrouwen meer voor mannen bedoeld, is Mooie BN’ers een raadsel. Dezelfde foto’s op instagrams van BN’ers wordt altijd massaal gereageerd. Hier niet tot nauwelijks.