Bewijs: Siliconen Borsten gaan Wel Degelijk bij IEDREEN LEKKEN!

In een documentaire van Moordtieten van Dionne Slagter zagen we al dat siliconen borsten bij BN’ers (en ook onbekende mensen) kunnen gaan lekken. Dit komt door de lichaamswarmte. De gel wordt zo zacht en de wand gaat een beetje scheuren, waardoor het vloeibare gel dan gaat lekken en je lichaam in loopt. Het is een soort vergif met als gevolg dat je lichamelijke klachten krijgt. Dit kan zijn hoofdpijn, vermoeidheid, slaperig enz. Mensen kunnen hier van af komen en dat is door de siliconen eruit te halen. Na een maand kan je bij iedereen verbetering zien. Je kan testen of er siliconen in je lijf zit door een haartest te doen. Je levert bij een lab een haartje in en zij kunnen dan zien of er siliconen in je haar zit. Zo ja, dan zit het ook in je lichaam. Maar deze informatie wist men al. Maar vanavond was bij Radar dat een lab bewijsresultaten heeft, dat het bij iedereen gaat lekken in het lichaam. Ook al merken ze daar niks van. Dus iedereen die siliconen borsten heeft, zijn de siliconen aan het lekken met allerlei lichamelijke gevolgen. Tip van de artsen is dan ook om direct de siliconen eruit te halen als je ze hebt. Maar ja, dat is makkelijker dan gedaan. Sommige mensen willen ze het er niet uit hebben. Of hebben het geld niet om het eruit te halen. Maar ondanks dat ze dit bij Radar zeiden, hadden ze het er niet over andere methodes om een borstvergroting te krijgen. Dionne Slagter heeft gekozen voor zakjes met zoutwater erin. Aan de rand van de zak zit een kleine beetje siliconen gel en meer niet. Dat zouden de BN’ers bv kunnen nemen. Maar voor de BN’ers die voorheen gewoon een B-cup hadden, moeten gewoon de siliconen eruit halen en gewoon puur natuur laten. Een B-cup is meer dan genoeg. En als je het toch wilt, neem dan siliconen op zoutwaterbasis.