Mooie BN’ers maakt zich Zorgen omtrent Geen Naakte BN’ers meer

In het vorig bericht heb je kunnen lezen dat het voor bladen (dmv een poll) bijna onmogelijk is om een BN’er nog compleet naakt in een blad te krijgen (volledig bloot zonder af te dekken). Dit komt doordat de Playboy sinds 2013 geen bekende vrouw meer heeft gevraagd en misschien ook het geld er niet voor heeft (paar tienduizend euro). Al gingen er toen nog veel bekende vrouwen naakt in een film spelen. Maar door dat gedoe eind 2017 met Job Gosschalk is dat nu ook zowat verleden tijd. Maar in dit bericht heeft deze site ontdekt dat in de jaren 90 tot 2010 wel 6 bekende vrouwen per jaar compleet naakt gingen. Na 2010 wat minder. Maar sinds 2018 (door Job Gosschalk schandaal) echt compleet niks meer. Misschien een keer een borst ergens in een blad of film. Maar compleet naakt met de poes erbij is niet meer aan de orde geweest. De kans bestaat dat dit ook niet meer gaat gebeuren. Dit doordat de bladenmarkt ook minder winst maakt door internet. En de Playboy (en vroeger ook de Penthouse) geen BN’er meer vraagt sinds 2013. Bij films zal je het nog nauwelijks tegen komen. Wel gaan BN’ers daarvoor sexy foto’s ervoor in de plaats maken voor meer publiciteit. Maar ja, compleet naakt met poes en al zal nooit gedaan worden natuurlijk. Dus als je het leuk vond om af en toe vroeger een BN’er compleet zichtbaar naakt te zien, is dus waarschijnlijk echt verleden tijd. Het gaat er niet om dat een BN’er compleet naakt gaat. Maar het gaat om het feit dat een vroegere traditie wat heel normaal was, nu door Playboy en Job Gosschalk volledig verleden tijd is. En dat is het jammere eraan. Dat die traditie omzeep is geholpen in een paar jaar tijd. Het is niet normaal wat Job Gosschalk heeft gedaan. Maar het is ook niet normaal dat compleet naakt helemaal (oude normale traditie) verleden tijd is.