Bewijs dat mensen niet echt Geinteresseerd zijn in BN’ers

De site eigenaar heeft zovaak gezien op plekken waar BN’ers zijn (in hun werk of prive), dat werkelijk niemand naar een BN’er omkijkt. BN’ers doen zelfs soms er alles aan om op te vallen om op die manier aandacht te krijgen, waarbij mensen naar die BN’er dan kijken hoe overdreven opvallend die persoon doet. Maar nu is er echt bewijs dat mensen niet echt geinteresseerd zijn in BN’ers. Want als een BN’er gewoon op straat loopt, worden ze totaal niet aangesproken. Maar in de nieuwe reportage serie van Roddelpraat, gaan ze naar Spanje om daar lol te trappen. En als er een camera bij is, dan worden mensen opeens camerageil. Dan wil iedereen op de camera komen om op tv te komen. In deze serie zijn de jongeren wel een beetje onder invloed. Maar zo zouden ze ook doen zonder alcohol. Niet alleen Dennis Schouten mag met mensen op de foto. Zelfs Jan Roos, wat nou niet echt de knapste is voor meisjes van 20 jaar, krijgt zelfs meisjes aan zijn hand. Dan zegt dit wel genoeg dat mensen er alles aan doen om op tv te komen. Ze zijn dus geinteresseerd in de camera en niet in de BN’ers. Dus als een een BN’er prive op straat loopt, worden ze zelden aangesproken. Is er een camera bij, dan doen ze er alles aan om op tv te komen. Het resultaat zie je hieronder vanaf minuut 10, dat mensen er alles aan doen om op tv te komen.