BN’ers zullen nog Moeilijk Naakt gaan

Deze site had gisteren een poll gehouden wat mannen uit zouden willen geven als ze een bekende nederlandse vrouw naakt mochten zien in het echt of op foto. Dit omdat de Playboy het niet meer doet. En in films zowat nauwelijks meer een BN’ers naakt te zien is. Dus daarom was de vraag wat een man uit zou willen geven om een BN’er naakt te mogen zien. En wat zouden de bekende vrouwen minimaal voor willen hebben om alleen naakt te gaan voor die persoon of personen. En wat blijkt. Mannen willen er gemiddeld 25 tot maximaal 100 euro voor geven. Zeg dus maar gemiddeld 50 a 75 euro. En maar weinig vrouwen hebben de poll ingevuld. Maar die vrouwen (bekend of niet) zouden er minimaal 500 euro voor willen hebben per persoon. En dan nog is maar de vraag of ze het voor dat bedrag zouden doen. Conclusie: Als bladen een BN’er compleet naakt willen hebben in een blad of voor 1 persoon (geen publicatie), dan zijn ze gewoon veel te prijzig. Het vraag en aanbod verschil is te groot. Dus daarom kunnen bladen moeilijk een BN’er strikken om compleet naakt te gaan in een blad. En voor 1 persoon zouden ze ook 5 keer meer vragen, dan wat een man maximaal uit zou willen geven. Deze poll deed de site om te kijken waar het nou aan ligt dat BN’er niet meer compleet naakt gaan. En dat blijkt. Vrouwen of managers willen te veel geld hebben, wat bedrijven niet van plan zijn uit te geven. Dus je moet dus hebben van de sexy foto’s op hun instagram of af en toe een keer een topless foto en dat is het. Maar compleet naakt zul je niet meer tegen komen.