Poll: Hoeveel is een Bekende Vrouwenlichaam waard?

Dit is een vrij serieuze poll. Doordat de Playboy geen bekende vrouwen meer in het blad laat staan en magazines als de Linda en JFK ook al tijden geen naakte BN’er er in hebben laten staan, moeten we het hebben van sexy foto’s van instagram. Maar daarom een serieuze poll hieronder. Normaal krijgen bekende vrouwen er altijd voor betaald of doen het gratis ter promotie van zichzelf. Maar deze poll is anders. Je komt als vrouw zijnde niet op internet te staan en 1 persoon ziet je maar naakt. Daarom is vraag anders. Voor mannen geldt de vraag: Hoeveel zou jij uitgeven voor een bekende vrouw om haar naakt te mogen zien (echt of op foto)? En voor de vrouwen (gedeelte BN’ers): Voor hoeveel zou jij naakt gaan voor een man als ie dat bedrag zou betalen? Dit is een serieuze poll om te kijken wat de marktwaarde van een naakte BN’er is in het echt. Tenminste wat zou de man ervoor willen geven en wat de vrouw voor willen ontvangen. Breng je stem hieronder uit.

Hoeveel bied jij voor een Naakte BN'er?

View Results

Laden ... Laden ...