Robin Martens draaft door met haar Haar

Robin Martens had altijd al wat langer haar dan normaal. Ongeveer 1 jaar geleden had ze haar haar laten groeien tot onder haar rug. Nu laat ze op instagram zien (zie foto hieronder) dat haar haar nu haar knieen bereikt. Aangezien dat niet normaal meer is, daarom dit bericht omtrent de lengte van haar haar. Dat ze het zo lang laat groeien komt waarschijnlijk omdat ze vroeger leukemie heeft gehad en daardoor kaal is geweest als kind. Ze heeft toen blijkbaar een trauma opgelopen dat haar voor haar heilig is. Zo heilig misschien dat het alleen maar beter is als het haar langer is. Ze kent met haar haar waarschijnlijk geen grenzen meer. Door haar kaalheid van vroeger, moet haar haar waarschijnlijk zo lang mogelijk worden. Daarom dit bericht aan Robin Martens. Zij vindt het misschien wel mooi. Maar de meeste nederlanders zien haar haar liever tot iets over schouders. Meer niet. Maar mensen durven dat ook niet te zeggen. Mooie BN’ers vond het haar altijd al te lang en wist waar het door kwam. Maar nu draaft ze zo ver door met het laten groeien van haar haar, dat er waarschijnlijk geen rem meer op zit. Hopelijk gaat ze binnenkort naar de kapper om haar haar hooguit te laten tot iets over haar schouders en dat is het. Het haar dat ze heeft laten groeien kan ze altijd doneren aan kappers die er pruiken van maken. Dit is overigens een mening en geen feit. Al zullen veel bezoekers het mij waarschijnlijk eens zijn. Hieronder zie je dat haar haar nu haar knieen heeft bereikt zowat.