Wat is het onderdeel De Liefste BN’ers precies?

Nieuw op deze site is De Liefste BN’er. Dat is een belangrijk onderdeel van deze site waar eens in de zoveel tijd bekend wordt gemaakt wie de beste/liefste BN’er op dat moment is. Dat wordt bepaald door Mooie BN’ers zelf. Al kunnen BN’ers er zelf invloed op hebben. De BN’er die veel sexy foto’s publiceert, heeft kans om ongeveer 1 maand lang De Liefste BN’er te worden genoemd. Het klinkt subtiel, maar is het niet. In het menu bij De Liefste BN’er wordt die BN’er dan ongeveer 1 maand lang geeerd op die pagina, wat door heel veel BN’ers gelezen wordt. Door geeerd te worden als enige op die pagina, krijgt een BN’er daardoor veel meer publiciteit. Alsof een BN’ers wat goeds gedaan heeft. De populariteit zal bij die BN’er gaan stijgen. De Liefste BN’er is de opvolger van Sexy Foto Wedstrijd wat je vroeger had. Maar omdat dat veel tijd en moeite kostte, is dat verdwenen. Daar is De Liefste BN’er voor in de plaats gekomen. Dus als een BN’er kans wil maken om dat te worden voor die periode. Dan moet zij veel sexy foto’s publiceren. Hoe meer, des te meer kans dat die BN’er gekozen wordt. BN’ers die een exclusieve foto sturen naar deze site, maken al helemaal meer kans. Hoe bloter de foto, des te meer kans. BN’ers die echt een topless of naakt (bedekt of niet) sturen via Anoniem Tippen in het menu, lopen al helemaal kans om gekozen te worden als De Liefste BN’er. Dus wil je als BN’er kans maken, doe je best. Is iemand anders gekozen (nu Emma Wortelboer), probeer het over een maand opnieuw. Ongeveer elke maand wordt er weer iemand anders gekozen.