Andre Hazes wou bijna Yvonne Coldeweijer dagvaarden

Yvonne Coldeweijer heeft een eigen vlog waar ze het laatste nieuws behandeld. Niet door alleen haar eigen mening te geven. Maar ook door roddels te vertellen wat niet waar is en nergens op is gebaseerd. Maar dat kwam haar bijna duur te staan (emotioneel dan). Want Andre Hazes zegt in de media dat ze haar bijna wouden dagvaarden. Al hebben ze dat toch niet gedaan. En dat is ook maar goed ook. Want dat komt dan ook in de media en wordt op de voet gevolgd, met als gevolg dat Andre Hazes daar zelf onder lijdt. De rechter zou geen schadevergoeding toe eisen en de griffiekosten zullen hooguit 400 euro zijn dat Yvonne zou moeten betalen. Maar Yvonne schiet er niks mee op met veel stress. En Andre Hazes krijgt alleen maar anti-reclame. De rechter heeft ooit bij een ex van Dionne Stax geoordeeld dat hij moest accepteren dat hij in het nieuws kon komen als je wat met Dionne Stax zou hebben. Hij had toen een rechtszaak tegen de Story aangespannen. Al had hij die verloren. Yvonne Coldeweijer zou misschien hooguit een rectificatie moeten publiceren en de kosten betalen (385 euro). Maar qua populariteit ga je er alleen maar op achter uit. Andre Hazes zou meer zichzelf er mee hebben. Veel negatieve publiciteit met als oordeel als rechter dat hij maar niet bekend had moeten zijn en haar vriendin Sarah wist waar zij aan begon toen zij een relatie met hem begon. Aldus het oordeel van de rechter toen met Dionne Stax en haar ex vriend.