Yvonne Coldewijer gaat een Grens te ver

Yvonne Coldweijer had eerst de hele tijd de pik op Anna Nooshin, door geruchten de wereld in te slingeren wat niet waar is. Na een bericht van de zus van Anna Nooshin, is ze hier mee gekapt. Nu lijkt ze op haar youtubekanaal haar prooi te hebben gevonden bij Sarah van Soelen. Ze heeft het daar ook de laatste tijd over. Alsof er geen andere BN’ers zijn waar je over kan praten. Nu beweert ze dat Sarah van Soelen naar Spanje is gegaan om van haar coke verslaving af te komen. Blijkt, volgens de ouders, dat ze gewoon naar een therapiesessie om om te leren gaan met vele negatieve commentaren. Meer niet. Ze blijkt al 2 jaar clean te zijn. Het verschil tussen Yvonne en andere showbizzsites, zoals deze, is dat er eerst bewijs moet zijn voordat je wat kan posten of zeggen. En als het niet zeker is, dan moet je bijna verzekerd zijn dat het echt zo is, voordat je het publiceert. In plaats van maar een gerucht te horen. En dat doet Yvonne. Iets horen en meteen melden met voorzien van haar eigen commentaar. Zo zit de journalistiek niet in elkaar. Dus bv: Sarah van Soelen gaat naar Spanje toe. Dan kan dat om zoveel redenen zijn. Maar Yvonne maakt er dan meteen van dat ze naar een kliniek gaat. Als dat zo zou zijn, dan had ze van tevoren moeten zeggen dat ze gaat afkicken. En als ze dan naar Spanje gaat, dan kan je zeggen dat ze misschien gaat afkicken in Spanje. Maar niet door meteen te zeggen dat ze gaat afkicken. Alleen omdat ze met het vliegtuig naar Spanje gaat. Journalistiek wat nergens op slaat. En dan de nodige commentaar leveren wat nergens op slaat met een toon waar je van walgt. Hoopt dat ze een keer ophoud met dat geroddel. Het is niet voor niets dat ze vrijgezel is om misschien die reden. En kijk dat is nou wel journalistiek :>.