Nieuw: De Liefste BN’er

Nieuw op deze site is De Liefste BN’er. Op die pagina staat een BN’er centraal die op dat moment de liefste BN’er is. Dat wordt bepaald door Mooie BN’ers nav hoeveel sexy foto’s er gepubliceerd wordt, hoe mooie de foto’s zijn. En of er via Anoniem Tippen sexy foto’s van die BN’er worden verstuurd. Met name als er sexy foto’s via Anoniem Tippen wordt verstuurd, maakt die BN’er extra kans om De Liefste BN’er te worden op dat moment. In het bericht hierboven wie De Liefste BN’er is op dit moment. De liefste BN’er staat altijd vermeld in het menu bij De Liefste BN’er. Dit ter ere voor de moeite wat de BN’er aan sexy foto’s maakt. Het onderdeel BN’er Punten is door het nieuwe onderdeel De Liefste BN’er komen te vervallen. Door verkozen te worden als Liefste BN’er, krijgt een BN’er daardoor enorm veel publiciteit.