Twijfel over releasedatum Fuck de Liefde 2

Onder andere Bo Maerten, Nienke Plas en Bettina Holwerda spelen in de nieuwe film Fuck de Liefde. Het is de bedoeling dat het in oktober of november uit kwam. Maar het maar de vraag of dat gaat gebeuren. Meestal zitten er maanden tussen, tussen de laatste opnames en wanneer het in de bioscoop draait. Maar dat is nu niet zo. Gisteren waren nog de laatste opnames in het buitenland, wat op de het instagram van 1 van de spelers was te zien. Dus dan moet alles nog gemonteerd worden enz. Of het dan daadwerkelijk al over een maand in de bioscoop draait, is maar te betwijfelen. Het zal zeker weten in 2021 nog in de bioscoop verschijnen. Maar waarschijnlijk niet in de maand oktober. Wel komt half oktober Liefde Zonder Grenzen uit. En eind dit jaar of begin volgend jaar de films Ik wist Het en Kwestie van Geduld. Die laatste bijna zeker weten begin 2022.