Logisch dat Maan en Tony Junior niet meer samen zijn

Althans dat is de mening van deze site. In de reunie van The Bachelor waar Tony Junior de hoofdrol speelt (ex van Maan), zie je dat alle deelneemsters (vrouwen) nog een keer samen komen na dat programma. En wat blijkt. Tony Junior zit met meerdere vrouwen te appen. Is zelfs met iemand naar bed geweest. Al wou ie dat niet echt toegeven. Als je toch zo omgaat met vrouwen, dan is het toch beter dat Maan geen relatie meer met hem heeft. Een vreemdganger is het niet te noemen, omdat hij nooit een relatie met die vrouwen had. Maar hij ging wel de ene vrouw na de ander mailen. Of dat gedrag ook bij Maan’s relatie voorkwam vroeger, is niet duidelijk. Maar in de reunie valt duidelijk te zien dat Tony Junior zich moet verdedigen voor het flirten met meerdere vrouwen, waar de andere vrouwen daar niet van gediend zijn. Dit gebeurde niet tijdens het programma, maar erna. Dus er kan nooit geacteerd zijn. Wil je het zelf zien, bekijk dan het shownieuws fragment, door HIER te klikken.