Sylvana IJsselmuiden weer Vrijgezel

Haar relatie is na bijna 3 jaar op de knippen gelopen. Het toevallige is dat Dennis Schouten 2 weken geleden bij Roddelpraat nog zei seks te hebben gehad met haar, terwijl ze dus een relatie had. Maar dat was natuurlijk allemaal onzin wat daar verteld werd. Dus dat is niet de reden van de breuk tussen Sylvana en haar vriend. Wat precies, blijft natuurlijk prive. Wel had ze een statement op haar instagram gezet. Hieronder kan je het lezen:

De liefde is een bijzonder en heel mooi iets. Ik had gehoopt never nooit op dit punt te komen. Maar ik besef me ook dat als ik liefde en leuke dingen met jullie deel de keerzijde er ook moet zijn. Want insta bestaat immers niet alleen uit leuke dingen.
En dit is er 1 van. Met veel pijn in mijn hart deel ik dat wij niet meer samen zijn. Er is geen sprake van haat of boosheid. Nee we houden beiden nog heel veel van elkaar. En dat maakt het lastig. Er is ook geen sprake van vreemdgaan, elkaar pijn doen of iets. Nee! Maar soms werkt het vanuit beide niet helemaal meer zoals je dat van elkaar verwacht. Ik ben dankbaar voor onze tijden! We hebben in (bijna) 3 jaar lang elkaar dingen geleerd, liefde en leed gedeeld, en herinneringen gemaakt voor het leven! Lieve Steijn je blijft voor altijd een stukje in m’n hart houden❤️.Maar ondanks alles zijn we uit elkaar… Iloveyou