Zo ga je naar de Bioscoop en Theater met een Coronacheck

Vandaag kwam er belangrijk nieuws naar buiten dat als je naar theater of de bioscoop wil om een film te bekijken, je alleen binnenkomt als je gevaccineerd bent of de ziekte hebt gehad. Je moet dan een coronacheck aanmaken. Anders kom je half september er niet meer in. Dat gaat overal gelden. En aangezien 85 procent gevaccineerd is, zullen theaters en bioscopen er geen last van hebben. Het lijkt heel wat zo’n coronacheck, maar stelt niks voor. Hoe maak je dat? Je kan het op je mobiel installeren wat Coronacheck heet. Installeer die app, log eenmalig in met je DigiD en er wordt een corona QR code aangemaakt. Als je vervolgens weer inlogt als je bv bij een bioscoop bent, hoeft je alleen maar de coronacheck app op te starten en de qr code wordt al automatisch weergegeven. Dat is alles. Toch is het ook verstandig om de qr code ook op papier te hebben, naast de app. Voor als je telefoon het even niet doet of de app niet werkt. Dan heb je altijd nog een blaadje met een toegangsbewijs (is NIET het gele boekje). Ga naar deze link om een papierenversie uit te printen. Log eenmalig in met je DigiD, maak een qr code aan, open het PDF bestand en print dat PDF bestand uit. Je hebt dan een blaadje met de qr code op papier wat dan iedere keer gescand wordt. Stop dat papiertje bij je in je jas of tas, zodat je dat altijd bij je hebt. Want stel dat je telefoon leeg is, per ongeluk vergeten bent of de app het niet doet, dan kan je nog altijd via dat papier (wat je altijd bij je moet hebben) binnenkomen bij theaters en bioscopen om je favoriete film te bekijken. Want ze willen op die manier dat iedereen zich laat vaccineren. En als iedereen dat heeft gedaan, willen ze rond 1 november alles opheffen (ook de coronacheck). Dus die app hoeft je dus maar hooguit voor een paar maanden te gebruiken. Het is puur bedoeld om mensen te laten verplichten om zich te laten vaccineren, omdat die groep vaak in het ziekenhuis komt. En het moet dan niet zo zijn dat de maatschappij de dupe wordt van die 15 procent van de mensen die zich niet laten vaccineren, omdat ze bang zijn dat ze gevolgd worden door 5G antennes of wat dan ook. De overheid doet het op die manier, omdat je wettelijk in Nederland niet iemand mag verplichten om iets te laten doen omtrent vaccinaties. Daarom doen ze het op die manier om heel Nederland te laten vaccineren. Ben je nog niet gevaccineerd, laat je dan als de wiedeweer vaccineren. Anders kan je nergens naartoe. Het voordeel is dan wel dat vanaf 20 september de anderhalve meter wordt losgelaten, zodat theaters en bioscopen weer volle zalen kunnen krijgen. Bioscopen en theaters hoeven niet bang te zijn dat ze bezoekersverlies krijgen. En mensen die zich niet laten vaccineren, zijn over het algemeen mensen die toch nauwelijks uitgaan, omdat ze meer bang zijn voor de maatschappij. (gezien bij tv progamma Filemon en de Complotten)