Cecilia Adoree is waarschijnlijk als Enige in de Familie half Frans

Mooie BN’ers is ergens achter gekomen in haar familie wat het wel apart maakt. Eigenlijk totaal niet, maar toch weer wel. Zo heet zij Adoree van haar achternaam. Al heeft ze een broer en een zus. Maar die hebben als achternaam Hoezen. Je zou denken. Dan zijn die 2 halfzus/halfbroer van elkaar. Haar moeder is dan eerder of later samen geweest met iemand anders, waar zij uit voort kwam. Maar deze site wist dat haar vader frans is/was. Maar vervolgens heeft deze site een beetje stamboom onderzoek gedaan. En zo blijkt dat er niemand is in Nederland (via telefoongids.nl en via Facebook) die ook Adoree van zijn of haar achternaam heet. Cecilia (klinkt ook frans) is waarschijnlijk 1 van de weinige mensen die die achternaam draagt. Misschien wel de enige persoon in Nederland. Het ziet er naar uit dat haar moeder wat met een fransman had, waar zij uit voort is gekomen. En later een vriend heeft ontmoet waar 2 kinderen uit voort zijn gekomen die Hoezen heten. En dat komt heel veel voor. Dat is totaal niet vreemd. Maar aangezien haar vader frans is, moet hij de enige persoon zijn geweest die ooit hier in Nederland heeft gewoond en later terug is gegaan naar Frankrijk. Of hij is overleden. Anders kwam hij wel voor bij Telefoongids.nl, tenzij hij anoniem wilt blijven. Maar doordat er geen enkele vermelding is van Adoree bij Telefoongids.nl en Facebook, is Cecilia de enige persoon waarschijnlijk in Nederland die Adoree als achternaam heeft. Dit heeft Mooie BN’ers kunnen onderzoeken doordat social media gewoon openbaar is. Hoe het precies is onduidelijk is niet bekend. Maar ook te onbelangrijk om het haar te vragen. Misschien schaamt ze zich hiervoor en durft ze het niet te zeggen hoe het daadwerkelijk zit. Het is tenslotte een privekwestie.