Welke BN’er wil met Mooie BN’ers op Date voor het ware BN’er karakter

Mooie BN’ers zegt af en toe dingen hoe BN’ers zijn. Al wordt dat dan gezegd omdat het over een bepaald onderwerp gaat. En BN’ers kunnen er ook op reageren. Maar de site eigenaar heeft met veel BN’ers een paar minuten gesproken. En velen hebben toch een eigenzinnig karakter. Een soort van ego of verlegenheid en niks willen zeggen. Je zou denken dat het misschien aan het karakter van de site eigenaar ligt. Maar bij andere mensen van andere sectoren is er niks aan de hand. Kom je in contact met een BN’er, dan gaat het meteen mis. Terwijl de site eigenaar met andere mensen nooit gedonder heeft. En relaties van BN’ers stranden ook heel snel altijd, wat ook niet voor niets is. En vaak wordt er natuurlijk op tv heel nep gedaan door BN’ers. Dat moet natuurlijk voor de show. Een soort van acteren. Maar achter de schermen (in het dagelijks leven), zijn ze natuurlijk compleet anders. Maar dat is het. Mooie BN’ers zegt wel veel dingen wat ook wel grotendeels waar is. Maar je hebt woord en weerwoord. En daarom biedt Mooie BN’ers bekende vrouwen de kans om het ware karakter van een BN’er te laten zien achter de schermen. Het is de bedoeling dat een bekende vrouw een avondje uit gaat met de site eigenaar van Mooie BN’ers. Waar naartoe maakt niks uit. Kan uiteten zijn, naar een cafe of wat dan ook. Mooie BN’ers wil in dat avondje (zeg 2 a 3 uurtjes) zien hoe een BN’er in het dagelijks leven is. En niet dat fake gedoe of boos worden om niks, terwijl ze misschien een ander karakter hebben. Het is misschien vreemd om uit te gaan met Mooie BN’ers. Maar zo kom je er wel achter hoe BN’ers echt zijn. Wel moet erbij verteld worden dat ze toch anders blijven dan onbekende mensen. Maar een BN’er kan dan laten zien dat het minder erg is dan men denkt. Een bekende vrouw kan reageren. Eerst wordt er gewoon gemaild wie je bent enz. Een foto van mezelf wordt gestuurd naar de instagram pagina van die BN’er (zodat fakers geen geintje uit kunnen halen), zodat die BN’er kan zien met wie ze uitgaan enz. Ze moeten natuurlijk wel weten met wie ze bv uit eten gaan. De kosten zijn voor rekening van Mooie BN’ers inclusief reiskosten. Vervolgens komt er een bericht op deze site hoe een BN’er in het dagelijks (uitgaans) leven is. De BN’er blijft gewoon anoniem op deze site. Maar op deze manier kunnen BN’ers een weerwoord geven. Mochten BN’ers niet reageren, dan verspillen ze helaas kun kans om het karakter vast te stellen. Nu krijgen ze de kans (gratis), waardoor ze later Mooie BN’ers niet de schuld kunnen geven als er iets naars wordt geschreven. Op die manier biedt Mooie BN’ers een weerwoord. Het moet immers van 2 kanten komen. Wel zal Mooie BN’ers als beloning smeuige BN’er verhalen vertellen, wat men niet weet. BN’ers hebben ooit in het verleden al een foto van de site eigenaar gehad. Dus ze weten hoe de site eigenaar er al uit ziet. Dus ben jij een BN’er, heb je zin in een leuke avond en wil je het karakter vast laten stellen, reageer dan via de Contact pagina in het menu.