Vreemde Jeugd omtrent Kim Kotter

Kim Kotter is 1 van de bekendste modellen van Nederland al jarenlang. Al zegt ze dat ze in haar jeugd nooit knap is geweest. Dit zegt ze bij Rooijakkers over de Vloer. Ze heeft het daardoor erg moeilijk gehad en niet zo goed in de spiegel kijken. Maar in dat programma lieten ze ook foto’s van haar vroeger zien. Maar er valt echt totaal niks te zien dat ze lelijk was of wat dan ook. Alleen misschien een klein gleufje tussen haar tanden. Meer niet. Waar die complete onzekerheid vandaan komt is een raadsel. Ze zegt zelf, ondanks dat ze topmodel is, tot de dag van vandaag niet zo goed in de spiegel kan kijken. En het vreemde eraan is. Als ze vroeger en nu normaal en later knap eruit zag. Maar zichzelf totaal niks vindt, waarom wordt ze dan fotomodel als je jezelf niet knap vindt. Je moet jezelf knap vinden om fotomodel te worden. Anders ga niet zo positief de rode lopers op. Haar negatief zelfbeeld is zo erg dat ze bij haar kinderen er alles aan doet, dat zij ook niet zo’n ongelukkige jeugd krijgen omtrent hun uiterlijk.