Anna Gimbrere voor het Eerst Sexy in de Media

Anna Gimbrere is nog nooit op haar instagram in bikini te zien geweest. Laat staan een sexy foto. De reden hiervan is onbekend. Alle BN’ers hebben ooit wel eens voor een photoshoot geposeerd of een sexy selfie gemaakt. Zij is 1 van de weinigen die dat niet deed. Al was ze gisteren een klein beetje te zien in badpak. Maar dat was zo’n grote badpak dat het niet echt sexy te noemen was. Al had ze dat aan voor een wetenschap of je onderwater kan leven. Dit voor haar programma Anna’s Brains. Helaas door beveiliging op npo.nl kan er geen screenshot van gemaakt worden. Het is dat ze in dat programma wel in badpak moest om onder water te kunnen gaan om te gaan zwemmen. Anders had ze het nooit gedaan. Wat wel komisch was, is dat een kennis van haar opeens naakt in een zelfgemaakt bad zat. Anna zag dat en liet duidelijk blijken niet ervan gecharmeerd te zijn. Ze pakte een badjas voor hem en durfde niet te kijken hoe hij er naakt uit zag. Waarom die man naakt in bad zat, is niet duidelijk.