BN’ers zien Burgers vaak als Stalker

Dit gebeurde een keer bij Glennis Grace. Een man belde maar 1 keer aan haar deur om gewoon leuk te ontmoeten. Puur omdat ze vroeger in dezelfde straat hadden gewoond. Had Glennis Grace de politie gebeld wegens zogenaamde stalking. De politie kwam, maar ging in haar youtubevlog ook meteen weer weg, wegens die onzinnigheid. Je moet iemand wel echt een aantal maal hebben bedreigd. Of wel tien keer langs zijn geweest wil het stalking zijn. Dus niet bij een eenmansactie. En dan moet er ook geen aanleiding zijn. Dus niet de BN’er iemand een streek uithaalt en die persoon reageert. Dan mag die persoon gewoon reageren. Dat is geen stalking. Maar toch wordt door BN’ers, wegens hun bekendheid, behoorlijk misbruik van gemaakt. Dus stel dat iemand bij een BN’er aan de deur belt eenmalig. Dan is het wel raar, maar geen stalking. Als een journalist een artikel over iemand schrijft. Dan mag dat en is dan geen stalking. Maar vaak is het andersom. Dat een BN’er wat doet bij een burger. Op zich is het dan ook geen stalking. Maar BN’ers zijn eenmaal machtiger en denken meer te kunnen maken. Dus als een BN’ers als een stalker gezien wil worden, moet er echt heel wat gebeuren wil die persoon een stalker zijn. Maar als een burger wat doet (bv bij een BN’er), dan is het meteen in de ogen van de BN’er meteen stalking. Hoe komt dat psychologisch? BN’ers zijn krijgen nou eenmaal veel aandacht. Daardoor voelen ze zich beter. Hun ego gaat daardoor enorm omhoog. En als hun enorme ego wordt aangetast, doen ze er alles aan om hun ego hoog te houden. En dan is de makkelijkste manier door iemand een stalker te noemen. Dat heeft Mooie BN’ers in het verleden zo vaak gezien. Dus al die stalkingsverhalen op het internet van BN’ers moet je waarschijnlijk allemaal met een korreltje zout nemen. Naast hun ego is het ook nog zo dat sommigen werkelijk nergens tegen kunnen (sommige BN’ers maar). Die BN’ers zijn dan net een stel kleine kinderen. Maar om die reden heeft de politie bepaalde regels wanneer iets stalking is. Ten eerste moet het niet zo dat de BN’er niks doet en niet een burger wat heeft geflikt. Ten tweede moet het vaker voorkomen (wel minimaal 5 keer). Ten derde moet er een logboek worden bijgehouden wanneer en wat er precies is gebeurd. Is de BN’er net zo schuldig door die persoon wat aan te doen, dan is het geen stalking maar gewoon een ordinaire ruzie (net als burenruzies). Doet een BN’er aangifte wegens zogenaamde stalking wat niet zo is. Dan is de aangever schuldig en krijgt hij/zij straf wegens het doen van een valse aangifte. De politie wil niet onnodige aangiftes hebben die nergens over gaan. Hieronder zie je een filmpje waarin Glennis Grace een man aan de deur kreeg die gewoon leuk met haar wou praten, omdat ze vroeger bij elkaar in de straat woonde. Maar in het filmpje zet Glennis Grace hem neer als iemand die ziek is. (vanaf 10:30)