Burgers of BN’ers die Valse Meldingen bij Politie doen bij Journalisten, kunnen gevangenisstraf krijgen

Veel burgers en BN’ers denken altijd deze site en andere journalisten lastig te kunnen vallen door ze te stalken of te hinderen op wat voor manier dan ook. Maar weet dat je altijd vindbaar bent. Vaak gebeurt het dat burgers en met name BN’ers een valse melding of een valse aangifte doen bij de Politie tegen een journalist, omdat hij die persoon lastig zat te vallen. Dat is meestal geen lastig vallen, maar journalistiek werk en onderzoek. Zo kunnen op die manier misstanden aan de kaak worden gebracht. Ook doen veel BN’ers soms aangifte of een valse melding of bellen 112 om niets. Bv bij Glennis Grace. Omdat 1 man een keer bij haar deur aanbelde moest meteen de politie komen. Maar nu blijkt via de volgende links dat als je overdreven een melding doet wegens bv stalking bij een journalist of bv 112 belt om niks, jij strafbaar bent. En niet zo’n beetje ook. Je kan bij een valse melding. Bv iemand doet bv een valse melding tegen deze site doet om een nieuwsbericht, dan is dat totaal niet strafbaar. Als iemand dan een melding doet wegens zogenaamde stalking wat bv geen stalking is (totaal niet zelfs), dan is die persoon strafbaar. Die persoon kan dan een flinke taakstraf of gevangenisstraf krijgen. De politie doet dat om overdreven aangiftes te voorkomen. Dat dat soort hysterische figuren op die manier niet de baas kunnen spelen door de hele tijd de politie te bellen. Of op die manier een journalist aan te vallen. Het is zelfs zo dat de Politie in samenwerking met Vereniging voor Journalistiek een website heeft opgericht waar journalisten aangiftes kunnen doen wegens stalking, laster praktijken enz. Die site heet Persveilig.nl . Dit is tot stand gekomen doordat de laatste tijd veel journalisten aangevallen worden. Wil je lezen dat het strafbaar is om een valse melding of valse aangifte te doen, klik dan hier en hier! Dus mocht jij ooit een de politie hebben opgezocht om een journalist aan te geven, kijk uit. Voor het weet beland jij in de gevangenis.