Roddelpraat moet wijken voor Veel Bekende Vrouwen bij Televizierring

Als je de lijst van BN’ers bekijkt, dan zie je toch echt wel dat er veel bekende vrouwen zijn die genomineerd zijn voor categorieen. Vergeleken met het aantal mannen, hebben bekende vrouwen de overhand. En zo moet het youtubeprogramma Roddelpraat met Dennis Schouten en Jan Roos daar ook voor wijken. Ze waren eruit gekeeperd omdat ze te grof zijn, terwijl ze daarvoor wel meededen. Zo zie je bij de Televizierring dat het toch echt heel veel bekende vrouwen zijn. En met name vlogsters (vrouwen) die hun leven laten zien. Er is dan geen ruimte voor programma’s als Jensen, Roddelpraat enz. Dennis Schouten en Jan Roos pikken dit niet. Ze hebben vandaag een brief gestuurd om te eisen dat het weer meedoet. Zo niet (voor zaterdag moet de Televizier reageren), dan beginnen ze anders een rechtszaak (kort geding). Het het juridisch zit is niet bekend. Want een bedrijf mag altijd zelf bepalen wie wel en niet meedoet, bv in een winkel mag komen (bv bij winkelverbod enz). Maar in dit geval deden ze al mee in de wedstrijd. En opeens mochten ze niet meer meedoen, zonder bepaalde reden. Dan maakt het het kort geding wel interessant. Want mag je tijdens de wedstrijd iemand weren om zo de wedstrijd te kunnen beinvloeden? Waarschijnlijk zagen ze dat zij behoorlijk veel stemmen zouden krijgen voor de categorie Online Series en zijn misschien bang dat zij dat ook echt winnen. Dus daarom dan maar even snel eruit keepen. Lijkt een beetje op Pieter Omtzigt, dat ie even weg moet van het CDA, zodat de politiek geen last heeft van pottenkijkers. Een youtube serie eruit keepen als ze bang zijn dat ze waarschijnlijk winnen. En de bekende vlogsters hebben daar dan baat bij. Die zullen dan eerder winnen, dan wanneer een bekend youtubeprogramma meedoet. Hieronder kan je zien hoe Dennis Schouten en Jan Roos het hier over hebben. Vooral Jan Roos kan het grappig vertellen.