BN’ers moeten meer Terug doen voor deze Site

Bezoekers van deze site doen al veel terug voor deze site. Dit door op polls te stemmen, tips te mailen en foto’s te sturen van bv photoshoots. Maar BN’ers krijgen hier dagelijks GRATIS publiciteit van Mooie BN’ers. Elke BN’er heeft hier in de afgelopen paar jaar wel een paar miljoen views gehad op hun foto’s. Dat heeft ze dus geen windeieren gelegd. BN’ers doen op zich dingen voor deze site, zoals het publiceren van sexy foto’s. Maar als ze dat dan doen, dan is het wel op hun eigen instagram zodat ze er zelf ook baat bij hebben ipv alleen deze site om het hier te publiceren. BN’ers kunnen wegens de gratis publiciteit best wel wat terug doen voor al die moeite de afgelopen paar jaar. Aangezien deze site er niks mee verdiend, kunnen ze altijd Foto Donaties sturen. Geld is helaas niet mogelijk om te doneren. Maar ze kunnen via Anoniem Uploaden bv een sexy foto(‘s) van zichzelf sturen van bv een photoshoot, foto die ze eigenlijk op instagram wouden publiceren, maar toch niet hebben gedaan. Dat soort foto’s kunnen ze deze site sturen om tegemoet te komen. Hoever de foto’s gaan qua blurren enz maakt niks uit. Want het zijn Foto Donaties en is puur en alleen bedoeld voor de site eigenaar en zal nooit hier of op internet worden verspreid. De foto zal dus alleen te zien zijn voor de site eigenaar. Het is aardig van de BN’ers dat ze foto’s op hun instagram publiceren. Al komen ze meer zichzelf tegemoet dan de site zelf. Dus als je een BN’er bent, stuur eens een Foto Donatie om de site tegemoet te komen, door een foto te sturen via Anoniem Uploaden in het menu.