Tess Milne gaat een Documentaire maken en een Boek Uitbrengen

Tess Milne is de laatste tijd niet zoveel in de media geweest doordat ze 2 kinderen heeft en daar meer tijd aan wil besteden. Toch heeft ze niet stil gezeten. Ze gaat namelijk voor de NPO een documentaire uitbrengen over Slow Travel. Langzaam reizen om meer bewust te worden waar je bent en te genieten van de omgeving waar op je vakantie bent. Alles doe je langzamer op vakantie ipv van hot naar her te gaan. Slow travel moet volgens de documentaire meer bewustwording creeeren dat je op heen langzame manier van reizen en vakantie vieren, beter tot je rust komt en meer kan genieten van je vakantie. Daarnaast brengt ze ook een boek uit over geluk in de kleinste dingetjes. Met name in en om het huis. Sommige mensen moeten veel beleven en ervaren om gelukkig te worden. In dat boek gaat zij beschrijven hoe je thuis met de kleinste dingetjes geluk ervaart.