Een Telefoonstandaard is Handig voor Internetten en Foto’s maken

Dit is geen reclame, maar iets om bezoekers en BN’ers aan te raden om te kopen voor 10 euro. Het is namelijk een telefoonstandaard voor je telefoon. Zowel bezoekers kunnen het goed gebruiken als BN’ers. Bezoekers om makkelijker deze site te bezoeken via mobiel. En BN’ers om stabiele foto’s en filmpjes te maken. Wat is dat een telefoonstandaard voor je smartphone? Dat is een standaard (inklapbaar), waar je je telefoon in zet (telefoonhouder). Door het in die houder te leggen, kan je gewoon internetten op je mobiel, zonder het vast te houden in je hand je hoofd veel naar beneden moet laten buigen. Je zet die standaard neer op tafel. Telefoon erin zetten (mocht je een bookcase hebben, dan het magneetstripje omdraaien naar de achterkant) en zo kan je internetten met 1 vinger, zonder je mobiel vast te hoeven houden. Hetzelfde als een tablethouder, maar dan voor je smartphone. Op die manier kan je makkelijker deze site en andere sites bezoeken. En voor BN’ers is het helemaal ideaal. Die kunnen een video of foto maken zonder dat er een boek of muur als steunpilaar moet dienen. Op die manier kan je makkelijker internetten en deze site bezoeken. Het product is maar 10 x 10 cm groot en inklapbaar. Dus ruimte neemt het niet in beslag. Tevens kan je ook je tablet erin zetten. Het is dus een smartphone en tablethouder. Dit is totaal geen reclame, maar een tip hoe je makkelijker deze site kan bezoeken en BN’ers makkelijker een video’tje kunnen maken. Hieronder zie je een aantal links van telefoonhouders. Mocht je er eentje aan willen schaffen, dan kan je bij google gewoon zoeken op telefoonhouder, smartphonehouder, telefoonstandaard. En via een webshop eentje kopen. Deze houders zijn tenminste goed. Product 1 , Product 2 , Product 3, Product 4 . Het kan zijn dat je een product niks vindt. Maar dan kan je het altijd terug sturen. Of denken ik schaf wel een andere aan. Het is toch maar EENMALIGE AANSCHAF en alle telefoons en eventueel tabelts kan je er in zetten. Het is meer de moeite voor het aanschaffen en uittesten, dan om het geld voor die 10 euro voor eenmalige aanschaffing. Vooral product 1 is goed en kan je in verschillende kleuren krijgen.