Steun deze site met Foto’s door Bezoekers of BN’ers

Deze site wordt vrijwillig gerund door de site eigenaar alleen en verdient helaas niks met Mooie BN’ers. Het is puur voor de fun en hobbiematig. Al scoort het wel gigantisch goed met bijna 100.000 bezoekers per maand. En al die bezoekers profiteren van het gratis updaten met foto’s en nieuws van BN’ers. Ook BN’ers profiteren van deze site. Want als hier een sexy foto staat van een BN’er, dan krijgen ze ook gratis publiciteit. En niet zo’n beetje ook. Zo blijken er zat bekende vrouwen (ongeveer 30) die deze site bijna dagelijks weten te vinden. Van de bezoekers komt er af en toe een Foto Donatie. Maar van BN’ers nooit wat, ondanks de gratis publiciteit. Bv een exclusieve foto (niet voor publicatie). Maar toch kunnen bezoekers en BN’ers deze site steunen door een soort van Foto Donatie te doen. Heb jij fotomateriaal van een BN’er (bv een exclusieve photoshoot foto), stuur het op naar Mooie BN’ers om de site te steunen. De foto zal dan alleen bedoeld zijn voor de site eigenaar en dus niet voor publicatie. En al helemaal geen verspreiding. Je blijft gewoon anoniem en discreet. Zo blijken er zat foto’s te bestaan die bv bladen niet hebben gehaald. Of BN’ers die sexy foto’s hebben gemaakt voor instagram, maar nooit eerder hebben gepubliceerd. Dat soort foto’s kunnen gestuurd worden naar Mooie BN’ers, om de site tegemoet te komen. Geld doneren kan technisch niet. Daarom in de vorm van een foto donatie. Dus ben je een bezoeker of een BN’er, stuur een foto(‘s) naar Mooie BN’ers via Anoniem Uploaden in het menu of door links op de site op Anoniem Uploaden te klikken. Hoop dat met name BN’ers wat willen sturen, om wat terug te doen wegens de gratis publiciteit. En helemaal de BN’ers die niet echt aardig tegen deze site zijn geweest.