Welke contacten heeft Mooie BN’ers met BN’ers?

Deze site heeft niet echt persoonlijk contact met BN’ers. Maar eerder andersom. BN’ers hebben eerder contact met Mooie BN’ers, doordat een paar keer per week deze site bezoeken. Dit komt doordat de site eigenaar de BN’ers allemaal een paar getipt heeft omtrent deze site. In de loop der tijd is deze site erachter gekomen dat ongeveer 20 BN’ers deze site bezoeken. In totaal had deze site ongeveer 100 BN’ers gemaild in het verleden. Daaruit blijkt dus dat 20 procent een de bekende vrouwen een vaste bezoeker is geworden. Naast dat zullen er ongetwijfeld veel bekende mannen deze site bezoeken, die de site later ooit had gemaild. Maar wat voor contacten heeft Mooie BN’ers met BN’ers? Ten eerste weten ze hoe de site eigenaar eruit ziet, doordat de site eigenaar alle BN’ers een foto van mezelf ooit heb verstuurd, waardoor ze weten hoe de site eigenaar eruit ziet als Mooie BN’ers een foto van ze publiceert. Dat ze weten wie erachter zit. Maar naast dat heeft Mooie BN’ers ook ongeveer 50 woonadressen/telefoonnummers/e-mailadressen van de BN’ers. Dit zal de site nooit vertellen. Maar daarom heeft Mooie BN’ers zo zijn contacten met BN’ers en BN’ers natuurlijk andersom doordat velen wekelijks deze site bezoeken.