Een Site heeft een Nep Topless foto van een BN’er Gepubliceerd

Er is een site op het internet die net doen alsof een BN’er topless is. Al blijkt het een russisch model te zijn. Juridisch gezien zijn ze bezig met smaad en laster. Als die persoon topless er op stond, dan hadden we dat wel geweten. Zelfs de naam van die BN’er stond er geen bij. En deze site heeft ontdekt, dat het gewoon totaal iemand anders is. Al doen die personen net alsof zij dat is. Deze site heeft melding bij die site gemaakt en wordt als het goed is verwijderd. En het erge is nog dat ik haar goed ken. Dat maakt het nog extra erg. De persoon die het gepubliceerd heeft, heeft ook wel eens deze site gemaild voor een aantal vragen. Maar mocht hij nog een keer hier op deze site mailen voor een vraag, dan zal deze site niet meer beantwoorden. Dan had die persoon maar beter na moeten denken voordat hij het publiceerde. Ten eerste is zij het niet, maar een russisch model. Ten tweede heeft die BN’er er nooit om gevraagd om naam en al die foto te laten publiceren, mocht zij het wel zijn geweest. Door die actie van die kan zij daardoor behoorlijk veel schade oplopen. Iets wat op instagram/bladen/films te zien is, kan je publiceren en hebben BN’ers toestemming voor gegeven. Niet als het ergens op internet staat. En al helemaal niet als het iemand anders blijkt te zijn. Die persoon die af en toe deze site mailde, zal niet meer terug mailen als hij nog een keer mailt. Als ik een foto van een kennis van hem zou publiceren en net zou doen alsof zij het is, dan zou ie ook zo reageren.