Sylvana IJsselmuiden blijkt Niet echt Vruchtbaar te zijn na Reclame maken

Vandaag ging Sylvana IJsselmuiden reclame maken voor een vruchtbaarheidstest op haar instagram. Zelf zou zij heel graag moeder willen worden. Al weet ze dat ze jaren geleden baarmoederhalskanker heeft gehad, waardoor je misschien minder vruchtbaar bent. Maar zo dacht ze reclame te maken voor een vruchtbaarheidstest. En daaruit bleek toen, moest het natuurlijk zelf testen, dat veel minder vruchtbaar is dan eigenlijk hoort. Dat is sowieso niet zo leuk als je dat hoort. Maar als je echt een kinderwens hebt, is dat wel erg voor haar. Het wil niet zeggen dat ze geen kinderen kan krijgen. Maar zal op dit moment misschien minder snel zwanger raken dan een normaal iemand. Dacht zij een een product te programma, waar ze waarschijnlijk voor betaald krijgt. Moet ze zelf de test ondergaan met een negatieve uitslag. Op haar instagram vertelde ze dit. Al kon je wel zien dat ze het niet leuk vond. Leuk een product promoten.