BN’ers kun je nu Naakt maken met Deepfake

Deze site iets een tooltje ontdekt (blijft geheim om misbruik te voorkomen), waarbij je BN’ers die in bikini of badpak staan compleet naakt kan maken dmv deepfake. Normaal plak je een hoofd op een bestaand naaktmodel als je gaat photoshoppen. Maar dit zijn bestaande foto’s van BN’ers, waarbij de computer gebruik heeft gemaakt van deepfake. Met als resultaat dat BN’ers opeens naakt te zien zijn (deepfake). Dus pas maar je als BN’er als je een foto in bikini publiceert. Deze site gaat ook niet zeggen hoe dat tooltje heeft, omdat er anders grof misbruik wordt gemaakt waar de BN’ers de dupe van zijn. Wel heeft de site een aantal voorbeeldfoto’s van deepfake naaktfoto’s van BN’ers (geblurt om misbruik te voorkomen). Deze site publiceert dit om te laten zien hoe goed het gemaakt is. Mocht een BN’er dit niet willen, dan kan die persoon altijd mailen. Hieronder zie je Emma Wortelboer, Anouk Maas, Anna Nooshin en Barbara Sloesen. BN’ers kunnen ook mailen als ze de ongecensureerde versie willen hebben voor de gein.