Verkoopt Yvonne Coldeweijer haar Producten echt voor een Normale Prijs?

Yvonne Coldeweijer kwam laatst in het nieuws, omdat haar producten die ze verkoopt op haar webshop van Ali Express blijken te komen. Tenminste dat zegt de media. Zo zou ze 5 keer zoveel vragen als wat het product waard is op Ali Express. Maar mag zij de producten hier voor 5 keer zoveel geld verkopen? Dat mag natuurlijk altijd. Maar hier de vraag of het niet te ver gaat dat zij 5 keer zoveel vraagt voor iets wat het niet waard is. Het antwoord is simpel. Volgens de maatschappij is dat heel normaal. Elk bedrijf die producten, komen meestal uit Oost-Azie. En daar kost het ook maar 1/5 van de prijs. Ze maken het dan hier 5 keer zo prijzig. Hetzelfde als wat Yvonne Coldeweijer doet. Dus het antwoord of Yvonne te ver gaat door grote bedragen te vragen voor iets goedkoops. Het antwoord is Nee. Bijna alle bedrijven doen dat. In de Rekenkamer lieten ze vroeger heel vaak zien dat een product meer uit marketing en winst bestaat, dan wat het product zelf kost. En als alle bedrijven het doen, mag zij het ook doen. Alleen heeft zij het nadeel dat de media er achter is gekomen dat dezelfde producten op Ali Express veel goedkoper zijn. De media doet net alsof zij de boel bedonderd. Misschien wel, maar heel veel bedrijven doen dat in Nederland. Is het heel normaal. Iets voor een spotprijs kopen uit Azie en hier duur verkopen.