Bezoekers vinden dat BN’ers naar Mooie BN’ers een Naaktfoto moeten sturen die Fout zijn Geweest

Het klinkt als een geintje, maar bezoekers meenden het serieus. Deze site had voor de gein eerst een poll wat de site eigenaar aan BN’ers moest doen om te compenseren wegens sommige nare berichten hier op deze site. Toen kwam er uit dat Mooie BN’ers aan bepaalde BN’er tien euro moet betalen voor straf. Dat was grappig bedoeld. Al werden er ook veel andere antwoorden gegeven. Maar toen draaide de site het andersom met een poll wat BN’ers die naar tegen deze site hebben gedaan (stalking met 30 scheldwoorden en een BN’er die mij zwart heeft gemaakt bij 2 gezamenlijke kennissen wat vrij ver ging) terug moeten doen ter compensatie. Zo zijn er ongeveer 10 BN’ers geweest die mij op instagram hebben geblokkeerd enz, maar misschien toch deze site bezoeken. Maar al die BN’ers zouden volgens de poll unaniem een naaktfoto van zichzelf moeten sturen via Anoniem Uploaden in het menu. Klinkt bizar dit. Het was maar een geintje bedoeld. Maar iedereen stemde op dat antwoord. Blijkbaar vinden bezoekers dat BN’ers soms te naar naar deze site hebben gedaan. Want als er wat gebeurde, stond het hier op deze site wat die BN’er gedaan had. Maar blijkbaar, los van het antwoord, vinden de bezoekers dat BN’ers deze site een naaktfoto moeten sturen van zichzelf via Anoniem Uploaden. Niet dat dat gebeurd. Maar dit zegt wel wat bezoekers ervan denken en vinden dat sommige BN’ers deze site keihard hebben aangepakt. Soms was er zelfs sprake dat de site eigenaar misschien daardoor met deze site wou stoppen. Maar ik liet me niet van de wijs brengen door een paar BN’ers. Maar als de site om die reden er wel mee was gestopt, dan waren alle bezoekers daardoor de dupe geweest. En blijkbaar antwoorden ze ook op dat antwoord dat de BN’er letterlijk met de billen bloot mogen die deze site hebben aangepakt, geblokkeerd op instagram enz. Daarom is dit bericht belangrijk, dat de journalistiek door sommige BN’ers deze site in het geding kwam. En journalisten weten dan waar ik het over heb. Dat ze zich afvragen waarom ze dit werk eigenlijk doen door sommige agressie. Dus bezoekers vinden dat BN’ers deze site via Anoniem Uploaden een naaktfoto moeten sturen ter compensatie. Dat zal nooit gebeuren. Maar het zegt wel wat hoe bezoekers denken wat de BN’ers aan deze site terug moeten doen. Ook wegens de gratis publiciteit bij BN’ers. Ook al had een BN’er sorry gezegd, dan was dat meer dan voldoende, wat deze site overigens wel vaak deed door rectificatie. En door de arrogantie van sommige BN’ers die deze site hebben aangevallen in het verleden, zouden ze dus volgens de poll een naaktfoto moeten sturen naar deze site. Het heeft dus een geinig tintje, maar toch ook iets serieus met achterliggende gedachten. De journalistiek kwam door sommige BN’ers in het geding. Maar mocht jij een BN’er zijn die deze site ooit heeft aangevallen. Je hoeft geen naaktfoto te sturen (mag wel :>). Maar stuur een ander soort sexy foto of laat van je horen via de Contact pagina, om ook (net als wat deze site doet door rectificatie) je spijt te betuigen. BN’ers die dit lezen, weten welke BN’ers ik bedoel.