Anita Nederlof van RTL Nieuws heeft Bikinifoto’s laten verwijderen

Net als het bericht van Dionne Stax hieronder wil Anita Nederlof (van het RTL Nieuws) waarschijnlijk niet dat ze in bikini op het internet staat. Want zo heeft de site mokkels.nl een hele tijd geleden foto’s van haar in bikini moeten laten verwijderen. Gewoon strandfoto’s waren dat waarschijnlijk van haar instagram. Of zij of haar management dat heeft gedaan is niet bekend. Maar blijkbaar wil zij statig overkomen bij het RTL Nieuws. En dan mag je blijkbaar niet in bikini op instagram staan. In de tijd van RTV Utrecht had ze volgens mij een aantal onderwerpen zelf in bikini gemaakt. Dus daar maakte het niet uit. Of zij het niet wil, het RTL Nieuws of het management is niet bekend. Wel is zeker dat er strandfoto’s op stonden, die door een mail naar die site op verzoek zijn verwijderd.