Poll: Wat moeten BN’ers terug doen aan Mooie BN’ers die Fout zijn geweest?

Deze site hield al een poll wat deze site aan BN’ers zou moeten doen om het goed te maken. Dat was gewoon grappig bedoeld, aangezien er nieuwsberichten waren wat BN’ers misschien minder leuk vond. En om het goed te maken, konden mensen stemmen wat de site terug moet doen aan de BN’ers ter compensatie voor het leed. Er stonden toen grappige dingen in. Nu weer dezelfde poll, maar dan andersom. Zo weten bezoekers dat er een paar BN’ers zijn geweest die veel leed deze site hebben aangedaan waarvan eentje stalkte en de ander mij zwart maakte bij kennissen die ik ook ken. Deze 2 BN’ers zouden juist iets terug moeten doen aan de site eigenaar. Ook zijn er een aantal BN’ers geweest die het instagram van Mooie BN’ers blokkeerde. Ook niet echt leuk. Maar daarom nu de poll vraag andersom. Wat moeten de BN’ers die deze site leed hebben aangedaan, terug doen aan de site eigenaar? Stemmen kan hier onderin. (!!! Weet dat de stalkster in totaal 5 mailtjes heeft gestuurd met 30 scheldwoorden in totaal. En de andere BN’er 2 gezamelijke kennissen mij zwart heeft gemaakt !!!). Breng je stem uit wat de BN’ers terug zouden moeten doen?

Wat moeten BN'ers terug doen aan Mooie BN'ers die Fout zijn geweest?

View Results

Laden ... Laden ...