Yvonne Coldeweijer doet wel 15 tot 30 Minuten over 1 Shownieuwtje

Net als deze site andere sites, brengt zij op Youtube regelmatig een video’tje uit waar ze het laatste shownieuws vertelt. Nou shownieuwS. Zeg maar eerder 1 shownieuwtje waar ze wel 15 tot 30 minuten over doet. Mensen willen alles kort en krachtig hebben. En niet lange verhalen, wat over 1 shownieuwsfeitje gaat. Dat doet zij wel. Als je haar video’s kijkt, word je er op een gegeven moment moe van. Alleen maar gepraat. Ze moet dat natuurlijk helemaal zelf weten. Maar de manier waarop ze shownieuws brengt. Veel te langdradig met alleen maar haar mening, maakt het zo saai dat je denkt “nou geloof ik het wel”. De manier waarop ze praat, is ook al vrij vermoeiend. Waarom ze tot soms wel een half uur over 1 onderwerp praat, is niet duidelijk.