Melissa Drost en Faye Bezemer (collega’s) Bezoeken Mooie BN’ers

Melissa Drost speelde de rol van Sjors in GTST. Faye Bezemer de rol van Lana. De soap dochter van Sjors en dus een collega van Melissa Drost, waar ze vroeger vaak met elkaar opschoten voor het opnemen van scenes in GTST. Normaal gesproken houdt deze site het liever geheim als deze site weet dat iemand een vaste bezoeker is, zoals bv een BN’er. Maar dit is een uitzonderingsgeval, omdat Melissa Drost en Faye Bezemer elkaar heel goed kennen. Niet wetende (weet alleen Mooie BN’ers) dat ze allebei een vaste bezoeker van de site zijn al een paar jaar lang. Zelfs nog toen ze samen in GTST speelde. Ze bezochten dezelfde site, zonder het van elkaar te weten. Al weet deze site het ook pas net. Faye Bezemer (Lana) heeft zelf gemaild naar deze site om een nieuwsbericht aan te passen (wat blijft geheim). En dat Melissa Drost het bezoekt, is deze site eergister achter gekomen. Doordat deze site quizzen als nieuw onderdeel heeft, kwam zij gisteren ook met een quizvraag op haar instagram welk baantje ze niet heeft gehad. Is wel heel toevallig dat iemand zelf een quiz speelt, een dag nadat iemand anders het had geintroduceerd. Daardoor weet de site bijna zeker weten dat zij het ook bezoekt. Dit komt doordat Mooie BN’ers haar en 100 andere BN’ers ooit via social media had getipt omtrent deze site. Eigenlijk is dit vrij komisch. Toen ze allebei in GTST zaten en daarna zaten ze gewoon vele keren per week/maand deze site te bezoeken zonder het van elkaar te weten. Waarschijnlijk weten ze het niet van elkaar, omdat uit polls blijkt dat ze deze site anoniem bezocht wordt, omdat er soms foto’s op staan die wat verder gaan. Ondanks dat het niet al te ver gaat, bezoeken de meeste mensen het anoniem. Eigenlijk had deze site het niet moeten zeggen. Maar dit is een uitzondering dat 2 goede collega’s dezelfde site bezoeken, zonder het van elkaar te weten.