Olcay Gulsen overweegt een Borst Verkleining

Olcay Gulsen heeft waarschijnlijk een D-cup of dubbel D. Iets wat vele vrouwen hebben en mooi uit ziet. Toch overweegt ze een borstverkleining. Wat precies de reden is, is niet bekend. Als ze er last van heeft, dan is het voor te stellen. Is het puur omdat ze het mooier vindt om kleinere borsten te hebben, dan is het wel vreemd. Al moet ze het zelf weten. Veel vrouwen dromen van een D of dubbel D cup en nemen zelfs een borstvergroting met siliconen met alle gevolgen van dien. Dan zou je toch blij moeten zijn dat jij als BN’er zulke borsten van nature hebt, waar andere BN’ers van dromen met gevaren van die siliconen. Ze weet het nog niet zeker. Maar hopelijk komt ze tot inkeer dat ze alleen een borstverkleining moet doen, als ze bv last van haar rug heeft en het niet laat verkleining omdat ze het mooier vindt. Eenmaal weg is weg en komt niet meer terug.