Nieuw: Sexy Foto Agenda voor BN’ers

Deze site had al een Sexy Foto Tutorial, hoe je als BN’er het beste een sexy foto kan maken. Nu is daar wat bij gekomen. En wel een Sexy Foto Agenda voor BN’ers. Daarin wordt uitgelegd wanneer je precies een sexy foto moet publiceren. En hoever die foto dan moet gaan. Puur om zoveel mogelijk bezoekers te trekken voor meer publiciteit. Sommige BN’ers publiceren misschien te weinig en anderen misschien teveel, waardoor de spanning er misschien af gaat. Op die pagina kunnen BN’ers precies lezen wanneer ze een sexy foto moeten publiceren en hoever het dan moet gaan. Handig voor BN’ers om zoveel mogelijk bezoekers te genereren op hun instagram, zonder dat de spanning weg gaat en daardoor minder bezoekers/volgers krijgen. Wil je de pagina bekijken. Ga naar Exclusief => Sexy Foto Agenda voor BN’ers in het menu. Of klik HIER!